PLAATSEN VAN NIEUWE DAKEN EN KOEPELS 

Een nieuwbouwproject van een nieuw dak laten voorzien of een bestaand hellend of plat dak laten renoveren? Wij klaren de klus. Onze ervaren dakwerkers hebben zowel met platte daken als hellende daken ruime ervaring.

Voor het plaatsen van nieuwe daken of het grondig renoveren van bestaande daken gebruiken we de nieuwste technieken en materialen. Op onze echte professionals in dakwerken kan u rekenen. 

Verder kan u beroep op ons doen voor het leggen van dakpannen, bitumen daken, kunststof daken, shingle daken en het isoleren van bestaande daken. Al onze nieuwe daken komen met een stevige garantie en worden gelegd volgens de regels van de kunst. 

Het plaatsen van dakkoepels 

Wenst u bijkomende lichtinval voor uw dak? Daar zorgen we voor. Wij plaatsen koepels in allerhande daken volgens uw smaak en budget. Ook het creĆ«ren van dakramen is een kolfje naar onze hand. Wenst u een Velux? Wij zorgen voor een professionele installatie. Meestal plaatsen we de dak- en lichtkoepels op platte of licht hellende daken, maar we hebben ook ervaring met steile daken. Ook wanneer u een bestaande lichtkoepel wenst te laten vervangen kunnen we deze klus voor u klaren. We komen graag ter plaatse om de situatie te bekijken. 

Meer weten?

Wenst u meer info over een nieuw dak of een nieuwe koepel? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Met plezier bezorgen we u een vrijblijvende offerte

MEER WETEN?

Wenst u meer info over een nieuw dak of een nieuwe koepel?
Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.
Met plezier bezorgen we u een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS GRATIS OFFERTE