OVER DAKWERKEN SERVRANCKX

Werken aan uw dak in de regio Ninove en omstreken? Dan kan u bij Dakwerken Servranckx terecht. Al meer dan 25 jaar staan we garant voor het plaatsen van dakkoepels, het herstellen van platte daken, dak- en timmerwerken en meer.

Dakwerken Servranckx? Dat is al meer dan 25 jaar vakwerk. In de ruime regio Ninove zijn we de voorbije jaren uitgegroeid tot dé specialist in de meest uiteenlopende dakwerken. We beschikken over een gepassioneerd team dakwerkers en timmerlui. Hellende en platte daken hebben dan ook geen geheimen meer voor ons. We kunnen elke klus aan en gaan steeds zorgvuldig te werk. Daarbij maken we gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen.

Meer dan enkel dakwerken 

Maar niet enkel voor daken kan u bij ons terecht. Ook voor houtskeletbouw, timmerwerken, het bekleden van gevels en het realiseren van carports, kan u bij ons aankloppen. We hebben een waaier aan gerealiseerde projecten en bekijken ook graag samen met u de mogelijkheden.

Reken op een persoonlijke aanpak, een open communicatie en de kennis van een familiebedrijf dat thuis is in het vak. Niet voor niets vormen onze bestaande klanten al meer dan 25 jaar lang de beste publiciteit. 

In de loop der jaren hebben we al heel wat dakwerken en projecten mogen realiseren. We geven u graag enkele recente realisaties mee. Meer zien? Geef ons een seintje. 

GRATIS OFFERTE

DAKWERKEN
SERVRANCKX

Het plaatsen van dakkoepels, het herstellen van platte daken, dak- en timmerwerken en meer.
Schade aan uw dak, een lek, pannen die zijn weggeblazen of een ander probleem? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige herstelling van uw dak. Ook oudere daken kunnen we herstellen en weer in nieuwstaat brengen. Zowel platte als hellende daken kunnen door ons gerepareerd worden.

CONTACTEER ONS
Wenst u bijkomende lichtinval voor uw dak? Daar zorgen we voor. Wij plaatsen koepels in allerhande daken volgens uw smaak en budget. Ook het creëren van dakramen is een kolfje naar onze hand. Wenst u een Velux? Wij zorgen voor een professionele installatie.
Het isoleren van uw dak, het plaatsen van een lichtkoepel of een Velux? Ons team is al onderweg. Zowel voor het renoveren van daken al bij nieuwbouw kan u ons contacteren. Verder zijn we ook thuis in houtskeletbouw en dit natuurlijke materiaal heeft dan ook geen geheimen meer voor ons.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN

Waarvoor kan u bij Dakwerken Servranckx terecht

DAK - & TIMMERWERK

Meer informatie

DAKHERSTELLING

Meer informatie

DAKEN EN KOEPELS

Meer informatie

GEVELBEKLEDING

Meer informatie

HOUTSKELET

Meer informatie

MEER WETEN?

Wenst u meer info over een nieuw dak of een nieuwe koepel?
Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.
Met plezier bezorgen we u een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS GRATIS OFFERTE